Καλάθι αγορών Καλάθι αγορώνΟ λογαριασμός μουΗ λίστα μου
Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο
HomeΥπηρεσίεςΠροιόνταΝεάΕταιρίαBlogs
Πολιτική απορρήτου
Πληροφορίες σχετικά με την ενσωμάτωση του Facebook

Η Business IT Solutions εισάγει το κουμπί συνιστώ ή "Μου αρέσει!" ή "Like" του Facebook, ώστε να μπορείτε εύκολα να συνιστάτε ένα άρθρο και οι φίλοι σας να ενημερώνονται για αυτό. Κάντε κλικ στο κουμπί και στη συνέχεια, σε ένα νέο παράθυρο, θα σας ζητηθεί να συνδεθείτε στο Facebook. Στην περίπτωση αυτή, θα τοποθετηθεί ένα cookie στον υπολογιστή σας από το Facebook.
Έαν δεν κάνεται κλικ στο κουμπί ή δεν είστε συνδεμένοι στο Facebook δεν θα τοποθετηθεί κανένα Facebook cookie στον υπολογιστή σας. Εάν είστε χρήστης του Facebook, είστε συνδεμένη και κάνετε κλικ στο κουμπί, οι πληροφορία αυτή θα μεταδοθεί στο προφιλ σας στο Facebook. Άλλοι χρήστες μπορούν να δουν πως συνιστάτε αυτό το άρθρο. Το ποιοι χρήστες μπορούν να δουν ακριβώς αυτήν την πληροφορία, εξαρτάται από τις ρυθμίσεις απορρήτου που έχετε κάνει στο Facebook.
Εάν επσκεφτείτε μία σελίδα με ένα κουμπί "Μου αρέσει!" θα διαβιβάζεται η διευθυνση IP σας στο Facebook. Για λόγους προστασίας του απορρήτου, αυτό γίνεται ανώνυμα, ώστε να μην μπορεί να διεξαχθεί συμπέρασμα σχετικά με τον υπολογιστή ή τον χρήστη.
Copyright © 2010 - 2018, business-it.gr
Business IT | Powered by Kentico
RapidSSL Certificate