Η εταιρεία μεγάλωσε, ποια λύση Μηχανογραφημένης Λογιστικής να επιλέξω;

Ανάπτυξη και Τεχνολογία

Στις μέρες μας πολλές φορές τίθεται το ερώτημα από τον επιχειρηματία ή ακόμα και από τον λογιστή του, ποια λύση Μηχανογραφημένης Λογιστικής να επιλέξουν τώρα που η εταιρεία μεγάλωσε και η ανάγκη απαιτεί την αναγκαστική μετάβαση σε διπλογραφικό Λογιστικό σύστημα, ώστε να επιτύχουν την καλύτερη δυνατή Λογιστική παρακολούθηση της εταιρείας. Τα ερωτήματα είναι συγκεκριμένα

Παρακολούθηση της Λογιστικής με τον κλασσικό τρόπο στο Λογιστικό γραφείο
ή
Οργάνωση και εποπτεία του Λογιστηρίου στην έδρα της εταιρείας μέσω της προμήθειας ή και αναβάθμισης της Εμπορικής εφαρμογής σε μία σύγχρονη Εμπορική εφαρμογή με ενσωματωμένη Λογιστική.

Continue reading “Η εταιρεία μεγάλωσε, ποια λύση Μηχανογραφημένης Λογιστικής να επιλέξω;”

Speedex Voucher με το Pylon

Το προηγούμενο διάστημα είδαμε στο PylonERP.gr πως μπορούμε μέσω του Pylon να εκδώσουμε εύκολα Voucher των εταιρειών ACS Courier και των ΕΛΤΑ Courier, σήμερα θα δούμε την διαδικασία για την άλλη μεγάλη εταιρεία Ταχυμεταφορών την Speedex Courier.

logopylon Speedex  

Continue reading “Speedex Voucher με το Pylon”

Έλεγχος αναβάθμισης Φορολογικών Ηλεκτρονικών Μηχανισμών

Σύμφωνα με την αποφάσεις του Διοικητή της Α.Α.Δ.Ε. (A 1024/31-1-2020, Α 1102/29-4-2020, Α 1175/23-7-2020), αναβαθμίζονται οι Φορολογικές Ταμειακές Μηχανές και ΑΔΗΜΕ που έλαβαν έγκριση με τις διατάξεις των τεχνικών προδιαγραφών της ΠΟΛ 1220/2012, καθώς και όλες οι ΕΑΦΔΣΣ μέχρι την 31/10/2020. Μετά την αναβάθμιση πρέπει να είναι σε θέση να αποστέλλουν στην ΑΑΔΕ την Ημερήσια αναφορά ημέρας Ζ, και να τυπώνουν στο παραστατικό ή στην Απόδειξη ένα QR code με τα στοιχεία του παραστατικού.

Continue reading “Έλεγχος αναβάθμισης Φορολογικών Ηλεκτρονικών Μηχανισμών”

Αναβάθμιση των Φορολογικών Ηλεκτρονικών Μηχανισμών (ΠΟΛ 1024 / 2020)

Η αναβάθμιση των Φορολογικών Ηλεκτρονικών Μηχανισμών με σκοπό τη διαβίβαση των ημερήσιων πωλήσεων τους στην ΑΑΔΕ, ορίσθηκε αρχικά με την εγκύκλιο ΠΟΛ 1166/2018. Πολλοί φορολογικοί μηχανισμοί είχαν μέχρι το τέλος του 2019 αναβαθμισθεί σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές της Πολ 1166/2018. Μετά τις πρόσφατες εξελίξεις και την έκδοση της απόφασης Α1024/2020, θα πρέπει όλοι οι ΦΗΜ να αναβαθμιστούν εκ νέου.
Με την Α1024/2020 ορίστηκαν μια σειρά από συμπληρωματικές προδιαγραφές και υποχρεώσεις όσον αφορά στην λειτουργία φορολογικών μηχανισμών (ΕΑΦΔΣΣ), αλλά και των φορολογικών εκτυπωτών / ταμειακών μηχανών (ΦΗΜ).
Οι νέες προδιαγραφές περιλαμβάνουν την εκτύπωση QR Code στις αποδείξεις λιανικής και την
περιοδική αποστολή εντός της ημέρας προσωρινών αρχείων πωλήσεων.

Continue reading “Αναβάθμιση των Φορολογικών Ηλεκτρονικών Μηχανισμών (ΠΟΛ 1024 / 2020)”

Το PYLON παρακολουθεί και Κάρτες Αλλαγής.

Πολλά καταστήματα κυρίως τα κατατήματα λιανικής έχουν την ανάγκη να εκδίδουν και να παρακολουθούν Κάρτες Αλλαγές οι οποίες συνοδεύουν τα εμπορεύματα που πουλάνε.

Οι κάρτες αλλαγής είναι μια διαδικασία που επιτρέπει τον έλεγχο της επιστροφής ή αντικατάστασης ενός αγορασθέντος αγαθού, με συγκεκριμένους όρους, από τον ίδιο τον αγοραστή ή τον αποδέκτη του αγαθού. Χρησιμοποιούνται από επιχειρήσεις Λιανικής Πώλησης (Retail) και διευκολύνουν σημαντικά τον έλεγχο αλλά και την τιμολόγηση των επιστροφών.

Όλα τα παραπάνω μπορούμε πολύ εύκολα να τα παρακολουθούμε μέσα από το Pylon της Epsilon Net. θα δούμε παρακάτω ορισμένα παραδείγμα με εικόνες πόσο εύκολη είναι η χρήση του κυκλώματος τον Καρτών αλλαγής μέσα από το Pylon.

Εδώ να βρείτε αναλυτικές πληροφορίες και παρδείγματα

Νέος Χρόνος, νέα Ταμειακή Μηχανή Daisy Perfect M

Παραλάβαμε και διαθέτουμε την νέα Ταμειακή Μηχανή Αυξημένων Δυνατοτήτων DAISY PERFECT M, με αριθμό Έγκρισης από το Υπουργείο Οικονομικών το 2019, είναι έτοιμη για Online Σύνδεση με Α.Α.Δ.Ε.

Daisy Perfect M

Κομψή σχεδίαση με Perfect δυνατότητες! 

Continue reading “Νέος Χρόνος, νέα Ταμειακή Μηχανή Daisy Perfect M”

Εμπορικές εφαρμογές Pylon και ηλεκτρονικά βιβλία ΑΑΔΕ

Event – Ζωντανή δοκιμή των δυνατοτήτων του Pylon. 
Σε συνεργασία με την Mediaservice Πληροφορική και υπό την αιγίδα της Epsilon Net παρουσιάζουμε στις 23/10/19 στην Περαία Θεσσαλονίκης την εφαρμογή #PYLON της Epsilon Net. Μπορείτε να έρθετε να δείτε, να δοκιμάσετε και να κερδίστε το δικαίωμα σε σημαντικές εκπτώσεις.

Pylon Event

AQ SIGN NET (Ε.Α.Φ.Δ.Σ.Σ.) – νέο προιόν

Παραλάβαμε και πιστοποιηθήκαμε στον νέο Φορολογικό Μηχανισμό Νέων προδιαγραφών, με Online αποστολή στοιχείων.

Ο Φορολογικός Μηχανισμός AQ SIGN NET πληροί πιστά τις τελευταίες προδιαγραφές της φορολογικής νομοθεσίας για την έκδοση μηχανογραφημένων παραστατικών με σήμανση.

Συμμόρφωση με τις τελευταίες προδιαγραφές της φορολογικής νομοθεσίας (ΠΟΛ 1220/2012, ΠΟΛ 1221/2012, ΠΟΛ 1166/2018, ΠΟΛ 1167/2018).

Unboxing AQ Sign Net
Unboxing AQ Sign Net
Continue reading “AQ SIGN NET (Ε.Α.Φ.Δ.Σ.Σ.) – νέο προιόν”

Μάθετε, εξακριβώστε και αγοράστε με σιγουριά γνήσιο λογισμικό

Μάθετε πώς να διαπιστώσετε εάν το λογισμικό και το υλικό της Microsoft που χρησιμοποιείτε είναι γνήσιο.
Έχεις δουλέψει πολύ σκληρά για να βάζεις σε κίνδυνο την επιχείρηση και τους πελάτες σου!
Οι υπολογιστές σου περιέχουν πολλά ευαίσθητα δεδομένα και αυτό μπορεί να προσελκύσει τους εγκληματίες του κυβερνοχώρου. Αν παραβιάσουν το σύστημα, οι ζημιές για την δραστηριότητα σου μπορεί να είναι ανεπανόρθωτες.
Εκτός αυτού, το παραποιημένο λογισμικό μπορεί να σε κάνει ευάλωτο, καθώς δεν θα διαθέτεις τις τελευταίες λειτουργίες ασφαλείας ή μια αξιόπιστη υποστήριξη όταν την χρειαστείς. Θέλουμε να σε βοηθήσουμε να διατηρήσεις την επιχείρηση σου ασφαλή. Να γιατί σου συνιστούμε να αγοράσεις μόνο γνήσιο λογισμικό Microsoft.

Για να είσαι βέβαιος ότι διαθέτεις τη μέγιστη ασφάλεια για τους υπολογιστές της επιχείρησης σου, ακολούθησε αυτά τα απλά βήματα:

Continue reading “Μάθετε, εξακριβώστε και αγοράστε με σιγουριά γνήσιο λογισμικό”