fbpx

Νέα module στο Pylon ERP

Το τελευταίο διάστημα προστέθηκαν νέα module στο Pylon ERP της Epsilon Net, που θα μας βοηθήσουν να τρέξουμε καλύτερα την καθημερινότητα της επιχειρισής μας.

Το πρώτο και βασικότερο είναι το module Δυναμικοί Τιμοκατάλογοί, πρόκειται για μια νέα προσθήκη στην υπάρχουσα λειτουργικότητα του module των Τιμοκαταλόγων με extra δυνατότητες συνδυασμού διαστάσεων και επιδράσεων τιμών. Τα πλεονεκτήματα των δυναμικών τιμοκαταλόγων είναι ότι ενώ οι εκπτωτικές πολιτικές περιορίζουν την δυνατότητα συνδυασμένης εκπτωτικής πολιτικής ανά κατηγορία είδους και πελάτη, στους δυναμικούς τιμοκαταλόγους μπορείτε να επιλέξετε συνδυασμούς από πληθώρα οντοτήτων. Μπορεί να γίνει συνδυασμός ομάδων και προτεραιοτήτων για σενάρια που απαιτείται ορισμός περισσότερων της μιας έκπτωσης. Οι δυναμικοί τιμοκατάλογοι έκπτωσης μπορούν να οριστούν και ως εκπτωτική πολιτική.

Το επόμενο Module είναι Segmentation στο Pylon CRM. Ένα νέο υποσύστημα – module ήρθε να προστεθεί στο Pylon, το πρωτοποριακό υποσύστημα τμηματοποίησης επαφών, παρέχει στον χρήστη μέσα από ένα ιδιαίτερο φιλικό περιβάλλον, την δυνατότητα να κάνει δυναμικά ερωτήματα στην βάση δεδομένων, βασισμένα σε Γεωγραφικά και Δημογραφικά κριτήρια, στην Καταναλωτική συμπεριφορά, στις αποκρίσεις Marketing καθώς και σε οποιαδήποτε άλλη πηγή δεδομένων, με σκοπό την δημιουργία Λίστας επαφών για σχεδιασμό επιτυχημένων επικοινωνιών Marketing.

Τελευταία ένα πολύ αναμενόμενο feature στο Pylon είναι η σύνδεση και επικοινωνία με συσκευές Price Checkers, με την ενεργοποίηση του module Price Checker.